Tanácsadás & Tervezés

Ingatlan értéknövelő tanácsok

Ingatlan értéknövelő tanácsok

Az ingatlan fotózáshoz, eladáshoz, hogy vonzóbb legyen az érdeklődők számára. Javaslat kis költségű esztétikai változtatásokra. Helyiségek átrendezése, tanácsadás feltűnő hibák javítására, javaslat funkcionális átalakítására. Rávilágít arra, hogy a szerkezeti módosítások hogyan növelhetik meg az ingatlan értékét, ezzel vonzóbbá téve az érdeklődők számára.

Stílus tanácsadás

Stílus tanácsadás

A már berendezett szoba hangulatossá tétele, színek és kiegészítők kifinomult használatával igazi művészi folyamat. Az adott tér megfelelő színharmóniájának kialakítása széles skálájú lehetőségeket kínálhat. Ha vásárlást tervezel kiegészítők vagy bútorok terén, érdemes előzetesen átgondolni, hogy az új elemek milyen mértékben illeszkednek a már meglévőkhöz. A választott tárgyak kiválasztása során javaslattétel fontos szempontok szerint, mint például; stílus, textúra és szín.

Tervezés

Tervezés

Az ingatlan felmérése, amennyiben nincs érvényes alaprajz; Alaprajz készítés, Koncepciós - adatszolgáltatási terv készítés, Stílus tervezés, 2D - 3D látványtervek készítése.